Veelgestelde vragen

Waarmee kunnen we je helpen?

Waarom zou ik een training bij jullie volgen?

Wij willen naast een leerzame trainingen onze cursisten vooral ook een hele leuke training bezorgen. Daarom zorgen wij voor voldoende groepsinteractie en beschikken wij over trainers met een gezonde dosis humor.

Zijn jullie certificeringen erkend?

Ja, onze certificeringen voor Scrum Master 1 en Product Owner 1 zijn gecertificeerd bij scrum.org. Ook bieden wij trainingen waarvan de examens bij EXIN zijn gecertificeerd.

Hoe meld ik me aan voor jullie trainingen?

Via onze website is het mogelijk je aan te melden. Ga naar het betreffende evenement in onze agenda en vul hier je contactgegevens in. Per e-mail ontvang je van ons vervolgens een bevestiging.

Je kunt je tevens aanmelden door een e-mail te sturen naar info@fieldworx.nl of te bellen naar 026-2340575.

Ik zie jullie Scrum & Agile combi-training staan, maar wil alleen Scrum Master volgen. Kan dit?

Ja, onze training is zo opgebouwd dat het volgen van dag 1 en 2 voldoende is voor het maken van je Scrum Master (PSM1) examen. Ben je alleen geïnteresseerd in Product Owner is het volgen van dag 1 en 3 voldoende.

Kan ik de Scrum Master training volgen zonder voorkennis?

Ja, de training is zo ingericht dat deze voor iedereen toegankelijk is. Je basis voor deze training is de Scrum Guide en deze zal je goed thuis moeten bestuderen. Mensen zonder voorkennis worden tijdens de opdrachten meegenomen door de trainer en de cursisten met meer ervaring.

Met mijn bedrijf wil ik een agile training volgen die afwijkt van de standaard. Kan dit?

Ja, onze InCompany trainingen stellen wij samen op basis van de behoefte van een bedrijf. Eventueel vullen wij de training aan met casuïstiek uit het bedrijf zelf. We bespreken van tevoren zorgvuldig de achtergrond van het bedrijf, waar jullie tegenaan lopen, wat jullie nog nodig hebben en op basis daarvan richten wij een training in.

Worden jullie trainingen altijd op een vaste locatie gegeven?

Nee, de trainingen op basis van open inschrijving worden op verschillende locaties gegeven. De locatie wordt ruim van tevoren bekend gemaakt.

Ik ben ziek tijdens een trainingsdag. Kan ik deze inhalen?

Ja, afhankelijk van het moment in de training waarop je ziek wordt zoeken we een passende oplossing en laten we je aanschuiven bij een volgende trainingsgroep.

Kan ik mijn examen herkansen?

Ja, dat kan zeker. Je betaalt hiervoor de reguliere kosten voor het betreffende examen.