Scrum Product Owner training

Training

Ga of wil je aan de slag als Product Owner? Ben jij in jouw bedrijf de schakel tussen product en klant? Volg onze interactieve Product Owner training waarin Scrum, Agile en de nieuwste businessmodellen worden samengebracht in aansluiting met Lean.

De training kenmerkt zich door een hoge mate van praktijkgerichtheid in business omgevingen. Tevens bereidt de training je voor op het erkende Professional Product Owner 1 examen van Scrum.org.

Inhoud

Tijdens de training doorloop je in sprints de onderwerpen:

  • Agile werken & het Scrum Framework,
  • Rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum,
  • Backlog & Agile planning,
  • Backlog & userstories inclusief estimation en je examenvoorbereiding en examen PSPO 1.

De eerste trainingsdag richt zich op het scrum framework in zijn algemeenheid. Tijdens de tweede dag zoom je verder in op de rol van de Product Owner en maak je het examen. Na het examen is ruimte om na te praten en je resultaten te bespreken.

Certificering

Professional Product Owner 1

Duur

Door de efficiënte indeling van de dagen ben je in staat om aan het eind van dag 2 samen met je medecursisten je examen PSPO 1 te maken.

We starten om 09.00 uur en de trainingsdagen eindigen uiterlijk om 17.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd!

Informele en daardoor laagdrempelige setting, terwijl de cursus tegelijkertijd kennisintensief is. Enerzijds biedt de cursus een goede voorbereiding op het examen, anderzijds is er meer dan voldoende ruimte voor de toepassing van scrum en agile.
bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Scrum Product Owner

  • Geen overeenkomende evenementen gevonden voor "Scrum Product Owner". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van evenementen.

Evenementen Lijst navigatie