Scrum Product Owner training

Training

Ga of wil je aan de slag als Product Owner? Ben jij in jouw bedrijf de schakel tussen product en klant? Volg onze interactieve Product Owner training waarin Scrum, Agile en de nieuwste businessmodellen worden samengebracht in aansluiting met Lean.

De training kenmerkt zich door een hoge mate van praktijkgerichtheid in business omgevingen. Tevens bereidt de training je voor op het erkende Professional Product Owner 1 examen van Scrum.org.

Inhoud

Tijdens de training doorloop je in sprints de onderwerpen: Agile werken & het Scrum Framework, Rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum, Backlog & Agile planning, Backlog & userstories inclusief estimation en je examenvoorbereiding en examen PSPO 1.

De eerste trainingsdag richt zich op het scrum framework in zijn algemeenheid. Tijdens de tweede dag zoom je verder in op de rol van de Product Owner en maak je het examen. Na het examen is ruimte om na te praten en je resultaten te bespreken.

Certificering

Professional Product Owner 1

Duur

Door de efficiënte indeling van de dagen ben je in staat om aan het eind van dag 2 samen met je medecursisten je examen PSPO 1 te maken.

We starten om 09.00 uur en de trainingsdagen eindigen uiterlijk om 17.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd!

Informele en daardoor laagdrempelige setting, terwijl de cursus tegelijkertijd kennisintensief is. Enerzijds biedt de cursus een goede voorbereiding op het examen, anderzijds is er meer dan voldoende ruimte voor de toepassing van scrum en agile.
bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen › Scrum Product Owner

Evenementen Lijst navigatie

Trainer cursisten

Product Owner training

7 november 09:00 - 17:00

In twee dagen word je door ons opgeleid tot Product Owner. De training sluit je af met het gecertificeerde examen PSPO1. Onze trainer helpt je op praktische wijze de theorie eigen te maken: zoom samen in op de rol van Product Owner. Bekijk ons trainingsaanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 7 en 21 november van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

Contact telefoon

Product Owner training

3 december 09:00 - 17:00

In twee dagen word je door ons opgeleid tot Product Owner. De training sluit je af met het gecertificeerde examen PSPO1. Onze trainer helpt je op praktische wijze de theorie eigen te maken: zoom samen in op de rol van Product Owner. Bekijk ons aanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 3 en 17 december van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

Contact telefoon

Product Owner training

17 januari 2020 09:00 - 17:00

In twee dagen word je door ons opgeleid tot Product Owner. De training sluit je af met het gecertificeerde examen PSPO1. Onze trainer helpt je op praktische wijze de theorie eigen te maken: zoom samen in op de rol van Product Owner. Bekijk ons aanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 17 en 31 januari van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

+ Exporteer Evenementen