Scrum & Agile combi-training

Training

Een trainingscombinatie waarin Scrum, Agile en de nieuwste businessmodellen worden samengebracht en aansluiting vinden met Lean. Deze training is in losse onderdelen of als geheel te volgen. De gehele training omvat de examens Professional Scrum Master 1 en Professional Scrum Product Owner 1.

Kenmerkend voor deze training is een hoge mate aan praktijkgerichtheid met de focus op business omgevingen. Tevens bereidt de training je voor op het erkende Professional Scrum Master 1 examen (zie Scrum.org) en het erkende Professional Scrum Product Owner 1 examen.

Inhoud

In sprints doorloop je tijdens de training de volgende onderwerpen:

  • Agile werken & het Scrum Framework
  • Rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum
  • Backlog management en Agile planning
  • Backlog management & Usterstories.

Door een effectieve dagindeling ben je in staat om bovengenoemde certificeringen in drie dagen te behalen in plaats van de vier dagen die gebruikelijk zijn voor deze opleiding.

Certificering

Wanneer je slaagt voor alle examens ben je aan het eind van de driedaagse training in bezit van de Professional Scrum Master 1 certificering en de Professional Product Owner 1 certificering. Tevens ben je in staat de veel voorkomende technieken en methodiek in praktijk te brengen als Scrum Master en/of Poduct Owner.

Duur

De volledige training bestaat uit drie dagen. We starten om 09.00 uur en de trainingsdagen eindigen uiterlijk om 17.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd!

In de beste teams functioneert ieder lid als onderdeel van één geheel.
bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen › Scrum & Agile combi-training

Evenementen Lijst navigatie

Takenbord, taskboard, backlog

Scrum & Agile combi-training

7 november 09:00 - 17:00

Laat je in drie dagen opleiden tot Scrum Master en Product Owner door een van onze enthousiaste trainers. De 3-daagse training bevat de examens Professional Scrum Master 1 en Professional Scrum Product Owner 1. Bekijk ons trainingsaanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 7, 14 en 21 november van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

Scrum & Agile combi-training

3 december 08:00 - 17:00

Laat je in drie dagen opleiden tot Scrum Master én Product Owner door een van onze enthousiaste trainers. Deze training bevat de examens Professional Scrum Master 1 en Professional Scrum Product Owner 1. Bekijk ons trainingsaanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 3, 10 en 17 december van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

Scrum & Agile combi-training

17 januari 2020 09:00 - 17:00

Laat je in drie dagen opleiden tot Scrum Master én Product Owner door een van onze enthousiaste trainers. Deze training bevat de examens Professional Scrum Master 1 en Professional Scrum Product Owner 1. Bekijk ons trainingsaanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 17, 24 en 31 januari van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

+ Exporteer Evenementen