Scrum & Agile combi-training

Training

Schuif aan in ons digitale klaslokaal tijdens onze Scrum Master en Product Owner training. In een aantal online sessies via Microsoft Teams word je door onze ervaren trainer meegenomen in de rollen van Scrum Master en Product Owner. Een trainingscombinatie waarin Scrum, Agile en de nieuwste businessmodellen worden samengebracht en aansluiting vinden met Lean. Deze training is in losse onderdelen of als geheel te volgen. De volledige training bevat de examens Professional Scrum Master 1 en Professional Scrum Product Owner 1.

  • Praktijkgericht
  • Focus op business-omgevingen.
  • Voorbereiding op de erkende Professional Scrum Master 1  en  Professional Scrum Product Owner 1 examens (zie Scrum.org).

Inhoud

In sprints doorloop je tijdens de training de volgende onderwerpen:

  • Agile werken & het Scrum Framework
  • Rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum
  • Backlog management en Agile planning
  • Backlog management & Usterstories.

Coaching op maat

Door kleine virtuele klasjes van 2-6 deelnemers is veel ruimte voor individuele begeleiding en ben je in staat beide certificeringen in vier sessies te behalen.

Certificering

Wanneer je slaagt voor alle examens ben je aan het eind van de training in bezit van de Professional Scrum Master 1 en de Professional Product Owner 1 certificering. Tevens ben je in staat de veel voorkomende technieken en methodiek in praktijk te brengen als Scrum Master en/of Poduct Owner.

Duur

De volledige training beslaat gemiddeld vier coachingsmomenten van twee uur. Ook daarbuiten is ruimte voor het stellen van vragen. De sessies zijn in overleg met je trainer af te stemmen.

Kosten

EUR 1495,-  (excl. btw).

In de beste teams functioneert ieder lid als onderdeel van één geheel.
bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Scrum & Agile combi-training

  • Geen overeenkomende evenementen gevonden voor "Scrum & Agile combi-training". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van evenementen.

Evenementen Lijst navigatie