Yellow Belt training

Training

Een training, inspiratiesessie, waarin je kennismaakt met het begrip Lean. Waar staat de Lean-filosofie voor en wat kunnen we er mee? We leren je de vijf basisprincipes binnen Lean management herkennen.

Daarnaast leren we de acht vormen van verspilling herkennen en identificeren op de werkvloer. Neem als voorbeeld overproductie. Hoe belemmert dit een effectief productieproces?

De Yellow Belt training is bedoeld om medewerkers te boeien voor Lean.

Inhoud

We laten je Lean beleven. Aan de hand van proces mapping leren we processen verbeteren en we maken kennis met KAIZEN. De insteek van KAIZEN is dat processen elke dag een stukje worden geoptimaliseerd onder het motto ‘continu verbeteren’.

  • Leer de vijf basisprincipes van Lean kennen
  • Verspilling op de werkvloer herkennen en identificeren
  • Door middel van de Racebaan-oefening Lean ervaren

Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in Lean en kennis wil maken met de Lean-gedachte.

Duur

1 dag

We beginnen om 09:00 en sluiten af om 17:00

Kosten

Incompany per groep € 895,- per dagdeel. (Bedragen zijn exclusief btw.)

Geaccrediteerd diploma

Fieldworx is door Cardiff University geaccrediteerd om Lean certificeringen toe te kennen volgens het Lean Competence System (LCS). Het Lean Competency System is een internationaal gerenommeerd framework voor training en praktijkervaring.

Wil je deze training volgen met je eigen team? Dat kan! Neem contact met ons op om een training samen te stellen die aansluit bij jullie behoeften en wensen.
bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Yellow Belt

  • Geen overeenkomende evenementen gevonden voor "Yellow Belt". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van evenementen.

Evenementen Lijst navigatie