Scrum Master training

Training

Een interactieve training waarin Scrum, Agile en de nieuwste businessmodellen worden samengebracht in aansluiting met Lean. Een training die zich met name richt op (aankomend) projectleiders en managers of medewerkers die anderszins Scrumprojecten op gaan zetten. Ook betreft het een verdiepende training in de Agile filosofie en werkwijze.

De training kenmerkt zich door een hoge mate van praktijkgerichtheid in business omgevingen. Tevens bereidt de training je voor op het erkende Professional Scrum Master 1 examen van Scrum.org waar je de training mee afsluit.

Inhoud

Tijdens de training doorloop je in sprints de onderwerpen: Agile werken & het Scrum Framework, Rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum, Backlog & Agile planning, Backlog & userstories inclusief estimation en je examenvoorbereiding en examen PSM 1.

Tijdens de tweede dag zoom je in op de rol van de Scrum Master. Je gaat daadwerkelijk aan de slag tijdens onze diverse games. Door de efficiënte indeling van de dagen ben je in staat om aan het eind van dag 2 je examen PSM 1 te maken. Na het examen is ruimte om na te praten en je resultaten te bespreken.

Certificering

Wanneer je slaagt voor je examen ben je aan het eind van de tweedaagse training in bezit van de Professional Scrum Master 1 certificering. Tevens ben je in staat de veel voorkomende technieken en methodiek in praktijk te brengen als Scrum Master.

Duur  

De training bestaat uit twee dagen. We starten om 09.00 uur en de trainingsdagen eindigen uiterlijk om 17.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd!

Laat je meenemen door een van de enthousiaste trainers in de wereld van Scrum & Agile. Interactie, kennis en een gezonde dosis humor kenmerken deze training.
bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen › Scrum Master

Evenementen Lijst navigatie

Team, stand-up, dagstart

Scrum Master training

7 november 09:00 - 17:00

In twee dagen word je door ons opgeleid tot Scrum Master. De training sluit je af met het gecertificeerde examen PSM1. Onze trainer helpt je op praktische wijze de theorie eigen te maken: zoom samen in op de rol van Scrum Master. Bekijk ons trainingsaanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 7 en 14 november van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

Scrum Master training

3 december 09:00 - 17:00

In twee dagen word je door ons opgeleid tot Scrum Master. De training sluit je af met het gecertificeerde examen PSM1. Onze trainer helpt je op praktische wijze de theorie eigen te maken: zoom in op de rol van Scrum Master en leer hoe je als team goed samenwerkt. Bekijk ons trainingsaanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 3 en 10 december van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

Scrum Master training

17 januari 2020 09:00 - 17:00

In twee dagen word je door ons opgeleid tot Scrum Master. De training sluit je af met het gecertificeerde examen PSM1. Onze trainer helpt je op praktische wijze de theorie eigen te maken: zoom in op de rol van Scrum Master en leer hoe je als team goed samenwerkt. Bekijk ons trainingsaanbod voor meer informatie of schrijf je direct in. Data: 17 en 24 januari van 09:00 tot 17:00 (Genoemde prijzen zijn inclusief lunch en examen en exclusief btw)

+ Exporteer Evenementen