Scrum Master training

Training

Een interactieve training waarin Scrum, Agile en de nieuwste businessmodellen worden samengebracht in aansluiting met Lean. Een training die zich met name richt op (aankomend) projectleiders en managers of medewerkers die anderszins Scrumprojecten op gaan zetten. Ook betreft het een verdiepende training in de Agile filosofie en werkwijze.

De training kenmerkt zich door een hoge mate van praktijkgerichtheid in business omgevingen. Tevens bereidt de training je voor op het erkende Professional Scrum Master 1 examen van Scrum.org waar je de training mee afsluit.

Inhoud

Tijdens de training doorloop je in sprints de onderwerpen: Agile werken & het Scrum Framework, Rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum, Backlog & Agile planning, Backlog & userstories inclusief estimation en je examenvoorbereiding en examen PSM 1.

Tijdens de tweede dag zoom je in op de rol van de Scrum Master. Je gaat daadwerkelijk aan de slag tijdens onze diverse games. Door de efficiënte indeling van de dagen ben je in staat om aan het eind van dag 2 je examen PSM 1 te maken. Na het examen is ruimte om na te praten en je resultaten te bespreken.

Certificering

Wanneer je slaagt voor je examen ben je aan het eind van de tweedaagse training in bezit van de Professional Scrum Master 1 certificering. Tevens ben je in staat de veel voorkomende technieken en methodiek in praktijk te brengen als Scrum Master.

Duur  

De training bestaat uit twee dagen. We starten om 09.00 uur en de trainingsdagen eindigen uiterlijk om 17.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd!

Laat je meenemen door een van de enthousiaste trainers in de wereld van Scrum & Agile. Interactie, kennis en een gezonde dosis humor kenmerken deze training.
bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Scrum Master

  • Geen overeenkomende evenementen gevonden voor "Scrum Master". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van evenementen.

Evenementen Lijst navigatie