Fieldworx op de cover van Arnhem Business magazine

Afgelopen vrijdag mochten de eigenaren van Fieldworx stralen op de cover van Arnhem Business. Sinds mei 2020 zijn Bart van Uden en Marc Moelee tevens eigenaar van GetCertified Opleidingen. Een nieuwe fase die wat aandacht verdient! We nemen je graag mee in deze uitbreiding.

Business Meets Arnhem

Afgelopen week, tijdens Business Meets – een evenement van Arnhem Business magazine – kreeg Fieldworx een podiumplaats. Marc vertelde wie we zijn, hoe we in aanraking zijn gekomen met GetCertified en waar we met beide bedrijven naartoe willen. Niet alleen dat, we werden rondgeleid op de rooftopbar van het Arnhemse Hotel Haarhuis. We maakten daar kennis met een van de meest spectaculaire toiletten van Nederland. Echt waar. Maar laten we niet afdwalen.

Ervaren in IT-opleidingen

GetCertified biedt al jaren digitale opleidingen binnen de IT. Denk aan opleidingen gericht op cyber security, web development en netwerkbeheer. Met GetCertified erbij ontstaat een mooie mix van de praktische vaardigheden die je bij Fieldworx opdoet en de inhoudelijke kennis van GetCertified.  

Blended learning

Gaat Fieldworx nu ook volledig online? Door conora ontkwamen ook wij er niet aan onze opleidingen via virtual classrooms aan te bieden. Iets wat aanvankelijk een grote uitdaging leek en wat uiteindelijk resulteerde in hele leuke trainingssessies. We zien zeker de voordelen van online trainen. Vormen van blended learning zijn daarom zeker niet uitgesloten. Maar volledig digitaal? Dat niet. In de toekomst ga je ons ook gewoon weer zien tijdens de fysieke trainingen!  

Toekomst

Wil je meer weten over onze plannen? Lees ons artikel in Arnhem Business: GetCertified Opleidingen & Fieldworx gaan samen!