Green Belt training september

Leer processen efficiënt in te richten. Durf te verbeteren. De Lean Green Belt is de meest populaire Lean training. In vier dagen word je daar ons opgeleid tot Lean Green Belt.
Deze training is ingericht op mensen die continu verbeteren echt in de praktijk willen brengen. De training is laagdrempelig en zo ontwikkeld dat deze voor iedereen toegankelijk is.

Inhoud training
De hoofddoelen van deze training bestaan uit:
– toepassen van Lean
– herkennen en elimineren van de acht vormen van verspilling op de werkvloer
– processen in kaart brengen met value stream mapping en de verbeteringen visualiseren
– Kaizen en een dagstart kunnen faciliteren d.m.v. stand-ups
– ontwikkelen van de mindset: continuous improvement

De training vangt aan met een inleiding in Lean. Hierbij hoort een stukje geschiedenis van Lean en tevens leer je de vijf principes van Lean kennen. Je maakt kennis met de begrippen verspilling en Kaizen.
Je leert gedurende de training de verschillende Lean technieken beheersen en maakt je de Lean terminologie eigen. De theorie wordt hierbij ondersteund door passende games.
Een aantal tools en methoden die aan de orde komen zijn: verspilling, flow, SOP, value stream mapping, VSM future state, VSM current state, 5S, standaardwerken, soft skills, KATA, visual management en Hoisin Kanri.

Door de combinatie van theorie, games en een praktijkopdracht ontstaat een interactieve setting waarbij trainer en cursist samen de dag vormgeven. In overleg met de trainers is er ruimte voor aanvullende coaching bij de praktijkopdracht.

Examen en certificering
De training sluit je af met een multiple choice examen. Na voltooiing ontvang je een theorie diploma en ben je Certified Lean Green Belt.

Na voltooiing van de praktijkopdracht ontvang je ook je praktijkcertificaat

Kosten
€ 2495,- exclusief examen en certificaat *

*exclusief btw

Data

Vrijdag 7 september

Vrijdag 21 september

Vrijdag 2 november

Vrijdag 30 november

Not found