Open trainingen

Scrum & Agile

Klantgedrag en klantverwachting zijn continu aan verandering onderhevig. Klanten stellen steeds meer eisen aan dienstverlening. Hoe zorg je ervoor dat je onderneming meebeweegt met je klanten? We zien steeds meer bedrijven kiezen voor een Agile werkwijze, zowel in de IT als in business omgevingen. Agile werken biedt uitkomst voor “business” teams waar “Change & delivery” belangrijk zijn en snel moeten plaatsvinden.

bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Development Team
Scrum & Agile combi-training

Scrum, Agile en de nieuwste businessmodellen worden samengebracht en vinden in deze training aansluiting met Lean. Leer door te doen tijdens deze (inter)actieve training. De 3-daagse training omvat de examens Scrum Master 1 en Scrum Product Owner 1 van scrum.org.

Scrumteam bij flipover
Scrum Master training

Zeer geschikt voor (aankomend) projectleiders en managers die zich willen verdiepen in de Agile filosofie en werkwijze. Je gaat zelf aan de slag in de rol van Scrum Master en wordt uitgebreid voorbereid op het erkende Scrum Master 1 examen van scrum.org.

Trainer cursisten
Scrum Product Owner training

Ga of wil je aan de slag als Product Owner? Ben jij in jouw bedrijf de schakel tussen product en klant? Leer in twee dagen wat een goede Product Owner kenmerkt en hoe je deze rol vervult. Je wordt tevens uitgebreid voorbereid op het Scrum Product Owner 1 examen.

Lean

Lean is een bedrijfsstrategie die gaat over het creëren van waarde door het elimineren van verspillingen. In de Lean methodologie staat de klant centraal en staat voorop maximale waarde te creëren voor de klant met minimale inspanning. Doorlooptijden worden zo klein mogelijk gemaakt, voorraad wordt beperkt en kosten worden verminderd. Een belangrijk bijkomend effect van Lean is medewerkersbetrokkenheid en hogere winst.

bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl
Trainer en trainee
Lean Yellow Belt training

Een training waarin je kennis maakt met het begrip Lean. Waar staat de Lean-filosofie voor en wat kunnen we er mee? Je leert de vijf basisprincipes binnen Lean management herkennen.
Daarnaast leer je de acht vormen van verspilling herkennen en identificeren op de werkvloer.

Scrum taskboard
Lean Green Belt training

De Lean Green Belt is de meest populaire Lean training. In vier dagen word je door ons opgeleid tot Lean Green Belt. Deze training is ingericht op mensen die continu verbeteren echt in de praktijk willen brengen. De training is laagdrempelig en zo ontwikkeld dat deze voor iedereen toegankelijk is.

Fieldworx is door Cardiff University geaccrediteerd om Lean certificeringen toe te kennen volgens het Lean Competence System (LCS). Het Lean Competency System is een internationaal gerenommeerd framework voor training en praktijkervaring.