Incompany trainingen

Voor bedrijven bieden we ook inhouse trainingen aan. Deze trainingen worden door ons aangepast aan de behoefte en kennis binnen de organisatie en zijn dus altijd op maat. Door onderstaand overzicht krijg je een globaal beeld bij onze inhouse trainingen. Deze trainingen zijn ook naar wens te combineren. Het volgen van een inhouse training bespaart je als bedrijf veel kosten wanneer je meerdere mensen wilt opleiden.

bel ons   026-234 05 75   of mail naar   info@fieldworx.nl

Scrum & Agile trainingen

Development Team
Scrum & Agile combi-training

Scrum, Agile en de nieuwste businessmodellen worden samengebracht en vinden in deze training aansluiting met Lean. Leer door te doen tijdens deze (inter)actieve training. De 3-daagse training omvat de examens Scrum Master 1 en Scrum Product Owner 1 van scrum.org.

Scrumteam bij flipover
Scrum Master training

Zeer geschikt voor (aankomend) projectleiders en managers die zich willen verdiepen in de Agile filosofie en werkwijze. Je gaat zelf aan de slag in de rol van Scrum Master en wordt uitgebreid voorbereid op het erkende Scrum Master 1 examen van scrum.org.

Scrum Product Owner training

Ga of wil je aan de slag als Product Owner? Ben jij in jouw bedrijf de schakel tussen product en klant? Leer in twee dagen wat een goede Product Owner kenmerkt en hoe je deze rol vervult. Je wordt tevens uitgebreid voorbereid op het Scrum Product Owner 1 examen.

Scrum: Sprint Planning
Agile Awareness training

We maken je in één dag wegwijs in de wereld van Agile en Scrum. Tijdens onze Agile Awareness sessie leer je de basisprincipes van Agile en Scrum kennen. We richten ons daarbij op jouw bedrijf. We laten je ervaren hoe Agile en Scrum bijdragen aan succesvolle bedrijfsresultaten.

Trainer en trainee
ASF-training

De ASF-training is een gecertificeerde training gericht op het team. De focus ligt op de rol van de developer in een scrumteam. Hoe werk ik als developer in een scrumomgeving? Waar liggen mijn verantwoordelijkheden? Sluit samen af met het EXIN ASF-examen.

Daily Scrum
Agile Leadership training

Een training op maat voor managers die zich bevinden in een bedrijfstransformatie. Deze training vormen we op basis van de klantbehoefte. De training wordt volledig op maat gemaakt. Neem contact met ons op om je wensen/behoeften te bespreken.

Lean-trainingen

Lean Green Belt training

Je processen efficiënter inrichten? In vier dagen word je door ons opgeleid tot Lean Green Belt. Deze training is gericht op mensen die continu verbeteren echt in de praktijk willen brengen. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Lean Yellow Belt training

Een training voor iedereen die kennis wil maken met het begrip Lean. In een dag leer je waar de Lean-filosofie voor staat en wat je ermee kan. Je leert de basisprincipes binnen Lean herkennen. Zie direct waar de verspillingen in je eigen werk liggen.

Trainer cursisten
Business Model Canvas training

‘Een businessmodel geeft inzicht in hoe bedrijven waarde creëren, leveren en ontvangen.’ Businessmodellen moeten up to date blijven in deze snel veranderende markt. Hoe weet je welke aanpassingen succesvol zijn?

Communicatie en klant

Contact telefoon
Klantgericht communiceren

De toon waarop jij je klanten benadert zet je op een bepaalde manier op de markt. Je hoeft geen geboren marketeer te zijn om je te onderscheiden en klantgericht succesvol te worden en blijven.

Klantgericht schrijven

Elke brief of e-mail die je als bedrijf verstuurt bepaalt mede je imago. Daarom is het van belang dat deze helder en klantgericht is en aansluit op wat je uit wilt stralen. We helpen je graag daarin uit te blinken.

Scrum taskboard
Feedback

Het geven en ontvangen van feedback is voor veel mensen een obstakel op de werkvloer. Uit onderzoek blijkt dat bijna alle high performing teams een open feedback-cultuur als gemeenschappelijke deler hebben!

Projectmanagement algemeen

Design Sprint
Design Sprint 

Wil jij uitdagingen binnen jouw organisatie succesvol en resultaat gericht versnellen? Met een Design Sprint heb je na een week al een geteste oplossing voor elk probleem waar je direct mee verder kan.

Design Sprint Master

Na de Design Sprint Master training beheers jij een beproefde methodiek waarmee je binnen jouw organisatie uitdagingen sneller, effectiever, efficiënter en zonder hoge kosten kan helpen oplossen.

Stakeholder Management training

Het doel van stakeholder management is ervoor te zorgen dat stakeholders tevreden zijn en blijven. Dit begint met vaststellen wie binnen en buiten je organisatie belang hebben bij jouw project.