Actie en interactie tijdens onze Green Belt training

Ineens werk je in een passenfabriek. Buiten de fabriek staan een aantal klanten en zij willen wat van je. Hoe krijg je een tevreden klant? Hoe zorg je voor efficiënte productie? Onze gemotiveerde cursisten hebben tijdens de eerste twee Green Belt trainingsdagen al diverse rollen aangenomen bij de verschillende Lean Games.

In een trainingsperiode van vier dagen werd volop samengewerkt. Met elkaar werden processen continu verbeterd. De deelnemers hebben kennisgemaakt met de Lean principes. Ze leerden verschillende klantwaarden kennen en herkennen en creëerden zelf flow in processen. Onze cursisten hebben samen organisaties visueel in kaart gebracht door middel van Value Stream Mapping. Een handige tool om een samenhangend beeld van je bedrijf te krijgen.

Omdat de Green Belt training ook een praktijkopdracht bevat die op de eigen werkvloer wordt uitgevoerd, werden de eerste individuele opdrachten gepitcht door onze deelnemers. Het pitchen gaf ruimte om te sparren en met elkaar mee te denken en dat gebeurde volop.

Wil jij ook graag de technieken beheersen om met jouw organisatie mee te ontwikkelen? In januari starten we weer met een Green Belt training.

Gerelateerde berichten

Not found