De meerwaarde van trainen

“Waarom zou ik een training volgen als ik de theorie ook in een boekje vind?”

Het web staat vol met trainingen die je online voor ‘een prikkie’ kunt volgen en die je afsluit met een certificaat. Je doet kennis op, maar ben je klaar voor de praktijk? Heb je voldoende handvatten om er in jouw (werk)omgeving mee aan de slag te gaan? Denk bijvoorbeeld aan een online te behalen vaarbewijs. Een certificaat maakt je nog geen goed stuurman. We nemen voor nu even als voorbeeld een Scrum Master en Product Owner training.

Klassikale training
Je volgt een training, begrijpt en beheerst de theorie, maar hoe dan verder? De Scrum Master en Product Owner trainingen zijn geen trainingen waarbij je twee of drie dagen in de bankjes informatie absorbeert.

Wat weet ik?
Je kent de Agile mindset en draagt deze uit. Je kent de verschillende rollen en activiteiten binnen het Scrum Framework. Je beheerst professioneel Backlog Management en Agile planning en kunt het daadwerkelijk toepassen. De Scrum Guide is geen theorie meer, maar is gaan leven.

Wat kan ik?
Doordat je tijdens de training zelf hebt gewerkt met verschillende tools en de Agile mindset hebt ontwikkeld ben je na onze training in staat Scrum/Agile in de praktijk toe te passen. Je bent aan de start gearriveerd efficiënt en klantgericht te gaan bouwen binnen je eigen bedrijf.

Na het volgen van een training weet je klantwensen snel te vertalen naar het aanbod binnen jouw bedrijf. De theorie is een, maar het daadwerkelijk toepassen in de praktijk is de uitdaging. Een fysieke training zorgt ervoor dat je aan de hand van de besproken voorbeelden, uitgewerkte modellen en toegepaste games stappen weet te maken binnen jouw bedrijf.

Tijdens de training leer je obstakels te elimineren, werk te prioriteren, kennis te delen, samen te werken en de klantverwachting te overtreffen. Dat zijn skills die je niet uit een boekje haalt.

Scrum, agile en lean trainingen
Kijk hier voor ons uitgebreide aanbod op maat
ICT training en omscholing
Met GetCertified aan de slag met jouw ICT-amibitie!
Direct een offerte opvragen
Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons op

Gerelateerde berichten

Not found